Verwijder de browsegegevens van Internet Explorer met Microsoft Edge

 Als u de browsergegevens van internetverkenner wilt verwijderen met behulp van Microsoft edge, dan zou u zonder er bij na te denken meteen naar deze blog moeten gaan. In deze blog zou je de juiste oplossing vinden om de browsergegevens van de internetverkenner te verwijderen. Dus als je het echt wilt verwijderen, volg het dan op de juiste manier voor de volledige oplossing.
Nu worden de stappen voor het verwijderen van de geïnteresseerde verkenner-browsegegevens hieronder gegeven, alleen moet u ze een voor een volgen en een van de volgende onderstaande stappen niet overslaan, anders krijgt u mogelijk niet de volledige oplossing. Daarom zijn de stappen:
• U moet eerst de Microsoft-edge op uw apparaat openen.
• Daarna moet u de instellingen en meer opties kiezen.
• Vervolgens moet u de optie voor instellingen kiezen.
• Nu moet u de optie privacy en instellingen kiezen.
• Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de duidelijke browsegegevens klikken voor Interment Explorer.
• Daarna moet u de optie kiezen om te wissen selecteren.
• Selecteer daarna gewoon de soorten gegevens die u wilt verwijderen.
• Tik ten slotte op de laatste verwijderoptie om te voltooien.
We hopen dat de bovenstaande blogs u helpen bij het verwijderen van de browsergegevens van de internetverkenner met behulp van de Microsoft-edge. Maar als dat nog steeds het geval is, wilt u enkele problemen met betrekking tot Microsoft oplossen en dan, zonder een andere tijd te verspillen, wordt u geacht de website te bezoeken en te zien of blogs die daar worden gegeven of daar staan, nuttig voor u zijn of niet. Zo niet, dan hebt u de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen Microsoft bellen en hen over uw probleem te vertellen. Daarna zouden ze u de beste en snelle oplossing bieden, dus geen tijd meer verspillen en ons bereiken voor de snelle en beste oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Proces om een gehackt Microsoft-account onmiddellijk te herstellen

Gids: Wis gegevens die zijn opgeslagen door Microsoft Edge

Voeg snel een nieuwe betaalmethode toe aan je Microsoft-account